Speedcoaching-sessies Steven Bollé

Naar aanleiding van de Masterclass ‘In 5 stappen naar een succesvolle locatie’ hebben meerdere Maastrichtse ondernemers zich aangemeld voor een Speedcoaching-sessie. Horeca- en retailcoach Steven Bollé heeft, in samenwerking met Centrummanagement Maastricht, deze ondernemers praktische tips en adviezen gegeven over de inrichting van hun winkel. 

Een aantal voorbeelden van de gegeven praktische tips en adviezen zijn:

  • Het optimaliseren van de etalage om de aandacht van passanten te trekken
  • Voorkomen van visuele ruis door focus te leggen
  • Goed gebruikmaken van verlichting
  • Verbeteren van productpresentatie

Wij danken Blanche Dael, Charlotte & Marie, Manu Facta, Winckers & Zoon, Oila, Nan Glass & Design, Artichoque art, Thiessen Wijnkopers en Bouchon D’en Face voor hun aanwezigheid bij de Masterclass, en deelname aan de speedcoaching-sessie.

Over Steven Bollé 

Steven Bollé is freelance retail coach, en expert in het optimaliseren van winkelinrichtingen om zo meetbare resultaten te behalen. Hij heeft gesproken op het Symposium van Centrummanagement Maastricht: ‘Samen sterk in de binnenstad‘, en was spreker tijdens de Masterclass: ‘In 5 stappen naar een succesvolle locatie‘.

Volgende Masterclass

Ben jij ondernemer en nieuwsgierig naar hoe je meer Duitse en Belgische klanten naar je winkel kunt trekken en behouden? Klik hier voor meer informatie over onze aankomende masterclass: ‘Hoe trek en behoud ik meer Belgische en Duitse klanten voor mijn winkel/bedrijf?’

Steven Bolle bij Charlotte en Marie Maastricht