Masterclass ‘In 5 stappen naar een succesvolle locatie’

 

Tijdens ons symposium ‘Samen sterk in de binnenstad’ heeft Steven Bollé al kort verteld over zijn ervaring als freelance retail en horeca coach. Hij is gepassioneerd om winkeliers te helpen meer klanten binnen te laten stappen en hun verkoop te laten stijgen.

Als je wilt dat jouw winkel succesvoller wordt, ben je bij Steven aan het juiste adres. Als retail en horeca expert weet hij precies hoe iedere winkel geoptimaliseerd kan worden. Met praktisch advies op maat zal hij je inspireren en begeleiden om meetbare resultaten te behalen.

Steven’s expertise en ervaring maken deze masterclass het ideale moment om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen. Hij begrijpt de uitdagingen waar winkeliers mee te maken hebben en heeft bewezen strategieën om deze aan te pakken.

 

 

Wanneer is deze masterclass?

 

Datum:                  Woensdag 17 januari 2023
Tijd:                        18.30 tot 20.00 uur
Locatie:                  SNS Expertisecentrum
                                Petrus Regoutplein 3

Graag even aanmelden!

Masterclass 17/1
Voornaam
Achternaam
Geef hieronder aan tot welke sector jouw onderneming behoort
Enter Email

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De sessies worden kosteloos aangeboden door Centrummanagement Maastricht. Mocht je je hebben aangemeld, maar je kan toch niet komen? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur voor het event even weten. Zo gaan we samen voedselverspilling tegen en houden we ook niet onnodig je plaats vrij waar we iemand anders blij mee kunnen maken. Dankjewel!

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media