Maak kennis met onze vrijwilligers!

Graag stellen we jullie voor aan een aantal vrijwilligers. Deze groep mensen heeft hart voor onze stad en zijn onze oren en ogen in de stad. Iedere vrijwilliger heeft de verantwoordelijkheid voor een gedeelte van het Maastrichtse centrum. Ze ondersteunen ons waar dat nodig is. Heb je aandachtpunten voor ons of zaken die nog beter kunnen? Laat het ze vooral weten!

 

Karin Simons – vrijwiliger Wyck & Stokstraatkwartier

Mijn naam is Karin Simons. Ik ben 66 jaar en zal dit jaar met mijn werkzame leven mogen stoppen.

Vanaf mijn 19 jaar tot nu toe heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerkster en nu bij mijn laatste baan als Senior Auditor als controller op het gebied van Dubbele betalingen en BTW. Naast mijn werk heb ik jaren als keepster gehandbald in Breda en daarna in Maastricht. Ook sport ik nu nog veel, zoals rennen, wandelen en fitness.

Sinds 1987 woon ik in de mooie stad Maastricht. Vrijwilligerswerk doe ik hier in Maastricht al vele jaren. Voorheen heb ik mooie jaren bij Scharwyerveld  beleefd en daar de activiteiten ondersteund. De afgelopen jaren ben ik meer actief geweest bij culturele activiteiten voor Cultura Mosae zoals de Borrelnoten, Maasfestival en rond de Kerstperiode.

Sinds vorig jaar ben ik het Centrummanagement Maastricht, als vrijwilliger, gaan ondersteunen. Een luisterend oor zijn voor de ondernemers en het bespreekbaar maken bij het CMM zijn taken die ik zal oppakken. U zult mij zeker tegenkomen en kunt mij te allertijden aanspreken. 

Karin-Simons-Vrijwilliger-CMM
Gerrie-Sibels-Centrummanagement-Maastricht

Gerrie Sibels – vrijwilliger Sphinxkwartier

Mijn naam is Gerrie Sibels, 65 jaar, en ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik in april 2024 vervroegd met pensioen kan gaan, na 32 jaar in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt. Dat betekent echter niet dat ik dan niet meer actief ben. Ik heb mijn eigen zzp als woorddienstbegeleider, voornamelijk bij La Grande Suisse.

Naast mijn werk heb ik altijd vrijwilligerswerk gedaan, vaak ter ondersteuning bij sportevenementen binnen Maastricht, zoals de Iron Man, en de laatste jaren bij theatervoorstellingen en culturele evenementen in Maastricht. Het fijne is dat ik dit samen met mijn partner doe.

Gelukkig krijg ik nu ook meer tijd voor mijn vele hobby’s: wandelen, fotografie, Encaustic art, schilderen en lezen. Door de contacten die zijn ontstaan door mijn vrijwilligerswerk, ben ik terechtgekomen bij Centrummanagement Maastricht. Als een echte ‘Sjeng’ ligt Maastricht mij aan het hart, en de stad leeft door de ondernemers. Als ik daaraan kan bijdragen, door een verlengstuk te zijn van de ondernemer naar Centrummanagement en andersom, dan doe ik dat graag.

Ludo Peek – vrijwilliger Sphinxkwartier

Mijn naam is Ludo Peek.

Als gastheer van Centrum Management Maastricht wil ik graag met de ondernemers de dialoog aangaan om tot een gezond werkklimaat te komen.

Ik zal derhalve met een bepaalde regelmaat bij U langs komen en ik sta open voor uw Input. Zo’n 20 jaar geleden kwam ik in Maastricht terecht en heb me in de cultuurwereld al snel thuis gevoeld. In de verschillende grote producties heb ik me bezig gehouden achter de coulissen , met decorbouw en met techniek. 9 jaar heb ik de techniek gedraaid in een Maastrichts theater. Nu ondersteun ik technisch diverse theatergroepen als ze de regio ingaan.

Verder ben ik actief als vrijwilliger in diverse sportorganisaties. Toen ik vrijwilliger was bij Cultura Mosae voor de ondersteuning van diverse culturele evenementen werd ik gevraagd om bij Centrum Management Maastricht de rol van gastheer te vervullen.

De verbinding aan te gaan met mensen heeft mij altijd geboeid!

ludo-peek-vrijwilliger-cmm