Team Centrummanagement Maastricht

Ken jij het team en de gezichten van Centrummanagement Maastricht al? We stellen ons graag aan je voor! Samen vormen we het huis voor ondernemend Maastricht en we zijn klaar om samen met jou van Maastricht een vitaal en toekomstbestendig centrum te maken. 

Astrid Verberne

Directeur

astridverberne@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Alleen ga je misschien wel veel sneller, maar samen kom je toch echt verder. CMM verbindt stakeholders om de stad verder uit te bouwen tot een bloeiende stad die klaar is voor een duurzame toekomst. In dat speelveld voel ik me als een vis in het water. Daarbij voelt het als een eer om deze unieke community van ondernemers, inwoners en bezoekers, in samenwerking met de gemeente, te mogen dienen. Dat is een hele uitdaging en ik kan me eigenlijk geen mooiere werkomgeving voorstellen dan Vrijthof 23.

Wat zijn je kwaliteiten?

Met mijn enthousiasme, praktische instelling en doorzettingsvermogen kan ik bergen verzetten. Ik ben ondernemend, denk vanuit kansen, mogelijkheden en ben mensgericht, waarbij het verhaal van de ander me oprecht interesseert. Van daaruit is verbinding altijd mogelijk. Mijn creatieve brein helpt me bovendien bij het bedenken én implementeren van oplossingen of nieuwe concepten, die in de praktijk door iedereen gedragen worden en daarom goed werken.

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Dat is de binnenplaats van de Montessorischool aan de Capucijnenstraat. Hier hebben we veel fijne momenten beleefd en mooie herinneringen gemaakt met onze twee dochters die naar deze school gingen. De sfeer die deze plek uitademt is sereen en speels tegelijk. De school heeft deze plek heel bewust zo ontwikkeld door het inzetten van veel groen en duurzame materialen. Dat zouden we, zeker na corona, op veel meer openbare plekken in de stad moeten doen

Lotte Caelen

Communicatiemanager

lottecaelen@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Als geboren en getogen Maastrichtenaar voel ik me helemaal thuis bij Centrummanagement Maastricht. Mijn werkzaamheden zijn ontzettend divers en elke week brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik vind het dan ook erg waardevol om deel uit te maken van zo’n belangrijke organisatie in Maastricht en bij te dragen aan het succes van de stad. 

Wat zijn je kwaliteiten?

Ik ben een creatief, sociaal en initiatiefrijk persoon. Door mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design kan ik mijn creatieve vaardigheden optimaal benutten. Naast mijn theoretische kennis ben ik ook zeer praktisch ingesteld. Samenwerken met collega’s en andere partijen geeft me energie. Ik vind het fijn om kennis en vaardigheden met elkaar te delen, om vervolgens samen onze werkdoelen te behalen. 

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Dat is voor mij het Centre Céramique. Dit is voor mij een nostalgische plek. Als kind kwam ik hier bijna wekelijks om nieuwe boeken uit te zoeken met mijn vader en zussen. Later studeerde ik hier met vriendinnen. Nu ik mijn studie heb afgerond, bezoek ik het Centre Céramique nog steeds regelmatig voor bijzondere tentoonstellingen en een lekkere koffie bij Coffeelovers.

Noor Bastiaens

Projectmanager

noorbastiaens@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Het leuke aan werken bij Centrummanagement Maastricht is dat ik mee kan denken over het ontwikkelen van de stad. Maastricht is een geweldige stad met vele gezichten. We worden steeds meer een stad met internationale kenmerken, we zijn een thuisbasis voor burgers, studenten en ondernemers. Op alle gebieden kan ik nu meedenken en projecten leiden waardoor ik van waarde kan zijn voor de groei van onze stad, en dat is geweldig!

Wat zijn je kwaliteiten?

Ik ben een denker en een doener, als ik iets in mijn hoofd heb, zal ik het ook tot uitvoering brengen. Dat maakt dat ik sterk ben in projectmanagement van A tot Z. Ik ben zelf 10 jaar ondernemer geweest in Maastricht, dat maakt dat ik gedreven en ambitieus te werk ga. Om nu aan de andere kant van het speelveld te mogen staan is een leuke twist van events.

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Mijn favoriete plek in Maastricht is het centrum zelf, de grote staat, de markt, een terrasje pikken in het zonnetje, met het stadse rumoer en tumult op de achtergrond. 

Sjoen Mestreech!

Raad van Toezicht

Theo Thuis

Voorzitter

Stefan van Aarle

Profiel vastgoed

Richard Colson

Secretaris – Profiel detailhandel

Rino Soeters

Profiel communicatie

Albert Berghof

Penningmeester – Profiel horeca

Ingrid Wijk

Profiel onderwijs

Floor van Spaendonck

Profiel cultuur

 

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

WNT

Op basis van de Wet Normering Topinkomens (WNT) is via de link de WNT-verantwoording te vinden.

Privacy policy Centrummanagement Maastricht

 

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Wij staan achter de nieuwe privacy wet omdat we jouw privacy waarderen en respecteren! Via deze pagina willen we je dan ook laten weten wat wij hebben aangepast in ons privacybeleid en dat we zeer bewust omgaan met je persoonlijke gegevens. In deze nieuwe privacy policy kun je onder andere lezen welke gegevens we verzamelen en hoelang deze bewaard worden.

De nieuwe privacy policy van Centrummanagement Maastricht kun je lezen door op de knop te klikken.

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 – 851 89 77

Volg ons op social media