Team Centrummanagement Maastricht

Ken jij het team en de gezichten van Centrummanagement Maastricht al? We stellen ons graag aan je voor! Samen vormen we het huis voor ondernemend Maastricht en we zijn klaar om samen met jou van Maastricht een vitaal en toekomstbestendig centrum te maken. 

Astrid Verberne

Directeur

astridverberne@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Alleen ga je misschien wel veel sneller, maar samen kom je toch echt verder. CMM verbindt stakeholders om de stad verder uit te bouwen tot een bloeiende stad die klaar is voor een duurzame toekomst. In dat speelveld voel ik me als een vis in het water. Daarbij voelt het als een eer om deze unieke community van ondernemers, inwoners en bezoekers, in samenwerking met de gemeente, te mogen dienen. Dat is een hele uitdaging en ik kan me eigenlijk geen mooiere werkomgeving voorstellen dan Vrijthof 23.

Wat zijn je kwaliteiten?

Met mijn enthousiasme, praktische instelling en doorzettingsvermogen kan ik bergen verzetten. Ik ben ondernemend, denk vanuit kansen, mogelijkheden en ben mensgericht, waarbij het verhaal van de ander me oprecht interesseert. Van daaruit is verbinding altijd mogelijk. Mijn creatieve brein helpt me bovendien bij het bedenken én implementeren van oplossingen of nieuwe concepten, die in de praktijk door iedereen gedragen worden en daarom goed werken.

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Dat is de binnenplaats van de Montessorischool aan de Capucijnenstraat. Hier hebben we veel fijne momenten beleefd en mooie herinneringen gemaakt met onze twee dochters die naar deze school gingen. De sfeer die deze plek uitademt is sereen en speels tegelijk. De school heeft deze plek heel bewust zo ontwikkeld door het inzetten van veel groen en duurzame materialen. Dat zouden we, zeker na corona, op veel meer openbare plekken in de stad moeten doen

Edwin Boonstoppel

Projectmanager

edwinboonstoppel@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Ik werk graag bij Centrummanagement Maastricht vanwege de afwisseling en veelzijdigheid in mijn werk. Ik heb dagelijks veel externe contacten en werk voor een organisatie die zich inzet voor het behoud en de ontwikkeling van een mooi en levendig centrum. Het is fijn om te zien hoe het mooie centrum van Maastricht steeds verder opbloeit en daar aan bij te kunnen dragen. De diversiteit aan ondernemers maakt het werk interessant en uitdagend. Door met verschillende partijen samen te werken, leer ik continu bij en blijf ik mezelf ontwikkelen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Sociaal, veelzijdig, facilitair.

Ik vind het belangrijk om iets voor anderen te kunnen betekenen. Als echte facility manager hoef ik zelf niet op de voorgrond te treden, maar wil ik anderen juist de kans geven om te stralen. In dit geval zijn dat de ondernemers van het centrum.

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Er zijn meerdere straten of plekken waar ik graag kom maar de Minckelersstraat staat toch wel bovenaan. Bij de Papershop koop ik regelmatig een leuke verjaardagskaart. Voor één van mijn hobby’s, (bord)spelletjes spelen, loop ik regelmatig binnen bij de Windroos. Bij Festen kom ik graag met mijn vriendin om weer iets leuks voor in huis te kopen.   

Venne Huisman

Projectmanager

vennehuisman@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Waarom ik voor CMM kies is vanwege de veelzijdigheid van de projecten en werkzaamheden. Geen enkele dag is hetzelfde. Het leukste aspect van mijn werk vind ik het netwerk. Van het nauwe één op één contact met ondernemers tot overkoepelende overleg met besturen en verenigingen, contacten met wethouders en vergunningverleners en regionale organisaties die betrokken zijn bij de stad Maastricht. Mensen ontmoeten, met elkaar verbinden en op deze wijze te bouwen aan de kwaliteit en vitaliteit van het centrum van Maastricht.

Wat zijn je kwaliteiten?

Mijn expertise ligt bij het organiseren van evenementen. Vanaf mijn middelbare schoolperiode ben ik bij vele verschillende evenementen betrokken geweest. Van stadsfestival tot sporttoernooien en van informatiemarkt tot dancefeest. Daarnaast heb ik veel ervaring in de horeca doordat ik meerdere jaren mijn passie voor koken heb nagejaagd, in de keuken van meerdere restaurants in Maastricht. Ik heb het altijd heel interessant gevonden om mee te kunnen kijken bij het runnen van verschillende ondernemingen in Maastricht. De rol die het beste bij mij past is die van de bemiddelaar en/of verbinder, het gesprek voeren en de zoektocht naar de oplossing voor het gemeenschappelijke probleem of conflict.

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Mijn favoriete plek in Maastricht is de Sint Pietersberg. Rondom het fort waar je de hele stad kunt bewonderen. Hier ben ik opgegroeid, heb ik mogen vallen en opstaan als kind en de vrijheid gevoeld om te kunnen worden tot wie ik nu ben. Wanneer ik er terugkom, denk ik terug aan mijn jeugd, maar het allerliefst kijk ik dan naar de stad naar al die mooie plekjes in de stad en alle herinneringen en ervaringen die daaraan verbonden zijn.

Lotte Caelen

Communicatiemanager

lottecaelen@cmmaastricht.nl

 

Waarom ben je graag werkzaam bij Centrummanagement Maastricht? 

Als geboren en getogen Maastrichtenaar voel ik me helemaal thuis bij Centrummanagement Maastricht. Mijn werkzaamheden zijn ontzettend divers en elke week brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik vind het dan ook erg waardevol om deel uit te maken van zo’n belangrijke organisatie in Maastricht en bij te dragen aan het succes van de stad. 

Wat zijn je kwaliteiten?

Ik ben een creatief, sociaal en initiatiefrijk persoon. Door mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design kan ik mijn creatieve vaardigheden optimaal benutten. Naast mijn theoretische kennis ben ik ook zeer praktisch ingesteld. Samenwerken met collega’s en andere partijen geeft me energie. Ik vind het fijn om kennis en vaardigheden met elkaar te delen, om vervolgens samen onze werkdoelen te behalen. 

Wat is je favoriete plekje in Maastricht?

Dat is voor mij het Centre Céramique. Dit is voor mij een nostalgische plek. Als kind kwam ik hier bijna wekelijks om nieuwe boeken uit te zoeken met mijn vader en zussen. Later studeerde ik hier met vriendinnen. Nu ik mijn studie heb afgerond, bezoek ik het Centre Céramique nog steeds regelmatig voor bijzondere tentoonstellingen en een lekkere koffie bij Coffeelovers.

Raad van Toezicht

Theo Thuis

Voorzitter

Stefan van Aarle

Profiel vastgoed

Richard Colson

Secretaris – Profiel detailhandel

Rino Soeters

Profiel communicatie

Albert Berghof

Penningmeester – Profiel horeca

Ingrid Wijk

Profiel onderwijs

Floor van Spaendonck

Profiel cultuur

 

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

WNT

Op basis van de Wet Normering Topinkomens (WNT) is via de link de WNT-verantwoording te vinden.

Privacy policy Centrummanagement Maastricht

 

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Wij staan achter de nieuwe privacy wet omdat we jouw privacy waarderen en respecteren! Via deze pagina willen we je dan ook laten weten wat wij hebben aangepast in ons privacybeleid en dat we zeer bewust omgaan met je persoonlijke gegevens. In deze nieuwe privacy policy kun je onder andere lezen welke gegevens we verzamelen en hoelang deze bewaard worden.

De nieuwe privacy policy van Centrummanagement Maastricht kun je lezen door op de knop te klikken.

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 – 851 89 77

Volg ons op social media