Masterclass ‘Hoe haal en houd ik meer Belgische en Duitse klanten in mijn winkel/bedrijf?’ 

 

Er ligt nog een groot potentieel aan klanten voor winkeliers en ondernemers in Maastricht en omgeving bij onze buurlanden. Op zondagen komt meer dan de helft van de bezoekers van de stad Maastricht uit België en Duitsland. Om deze consumenten als klant te winnen en te behouden, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee kunt houden. Armand Vliegen komt dit op 26 maart graag aan je uitleggen tijdens zijn masterclass!

Armand Vliegen is een adviseur die al vijfenveertig jaar ondernemers over de grens adviseert, bespreekt en deze aspecten toelicht. Hij is een erkend adviseur op dit gebied voor de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Daarnaast heeft hij een aantal boeken geschreven en geeft hij al vele jaren advies aan ondernemers op dit specifieke terrein, zowel nationaal als internationaal.

Wanneer is deze masterclass?

 

Datum:                  Dinsdag 26 maart 2024
Tijd:                        08.15 tot 10.00 uur
Locatie:                  SNS Expertisecentrum
                                Petrus Regoutplein 3

Masterclass 26/3
Voornaam
Achternaam
Geef hieronder aan tot welke sector jouw onderneming behoort
Enter Email

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De sessies worden kosteloos aangeboden door Centrummanagement Maastricht. Mocht je je hebben aangemeld, maar je kan toch niet komen? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur voor het event even weten. Zo gaan we samen voedselverspilling tegen en houden we ook niet onnodig je plaats vrij waar we iemand anders blij mee kunnen maken. Dankjewel!

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media