Masterclass Design & Branding Update

Een uniek design zorgt ervoor dat jij als merk onderscheidend bent. En laat dat nou precies zijn wat iedere organisatie wilt, toch?! Tijdens de Design Update nemen we je mee in de wereld van design in de breedste zin van het woord. Van de laatste trends en ontwikkelingen tot handige tips & tricks om zelf aan de slag te gaan met vormgeving. Want laten we eerlijk zijn, design is veel meer dan enkel het opmaken van een leuk plaatje. 

Wanneer is deze masterclass?

 

Datum:                   Woensdag 20 September 2023
Tijd:                        18.30 tot 20.00 uur
Locatie:                  SNS Expertisecentrum
                                Petrus Regoutplein 3, 6211 XX Maastricht

Wie geeft deze Masterclass?

 

Ivo Nouwen van MijnMarketing. Een creatieve duizendpoot. Met een achtergrond in Communicatie & Multimedia Design en HBO Fotografie heeft Ivo een brede kijk op beeld en vormgeving. Als Conceptueel Vormgever is hij bij MijnMarketing.com verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creatieve concepten voor verschillende soorten media.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De sessies worden kosteloos aangeboden door Centrummanagement Maastricht, maar bij no-show wordt er € 25,- in rekening gebracht omdat je onnodig de plaats voor iemand anders bezet gehouden hebt.

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media