In 2004 begon Lisanne Kohnen ‘Per Sempre‘ in de Maastrichter Smedenstraat, een fashion conceptstore met variërende bijzondere en spannende artikelen. De sfeer is te vergelijken met een gezellige huiskamer met heerlijke zachte stoelen, “waar manlief even kan wachten tijdens het shoppen,” aldus Lisanne. “We zoeken steeds nieuwe fashion items zodat klanten het leuk vinden om regelmatig binnen te komen, rond te snuffelen en iets unieks te ontdekken. ‘In order to be irreplaceable, one must always be different’ tenslotte” lacht ze! De quote past bij zowel de eigenaresse als de winkel, uniek is Per Sempre zeker!

Tussen de negativiteit van de coronacrisis, vond Lisanne gelukkig ook positiviteit. “Iedereen zat in hetzelfde schuitje; een beetje ontdaan en met een sciencefiction gevoel. In de lege straten overlegden we met elkaar wat te doen. De meeste winkels bleven open, met aangepaste openingstijden om de klant toch te kunnen helpen. Dat gevoel van eensgezindheid vergeet ik nooit.” Bij Per Sempre werd met aanpassingen als private shopping of bestellen via een whatsappje, het toch mogelijk om de beleving te blijven geven aan de klant.
Inmiddels is Per Sempre weer geopend zoals vanouds en staat het team te popelen om alle leuke, nieuwe stuks te laten zien en je te helpen in de mooie winkel.

http://www.persempre.nl/

Maastrichter Smedenstraat 21, 6211 GK Maastricht

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media