Zou het niet fantastisch zijn om heel Nederland laten genieten van Zuid-Limburg? Dat was de gedachte van Patriek Doelen toen hij in mei

Moment op de markt bracht. Geboren uit noodzaak door de coronacrisis, voortgezet door passie. Patriek: “Vooral in tijden van crisis waarin ondernemen zwaar is, moet je de dingen doen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Blijf creatief, optimistisch en investeren!” Vanuit die gedachte ontstond ‘Moment’, een ‘gelegenheidsbox’ die gevuld is met heerlijke lokale producten. Zo vind je er bijvoorbeeld een worstje in van Slagerij Kusters, een salamibrood van bakkerij Franssen, heerlijke Maastrichtse kusjes van La Fève en nog veel meer.

Naast Moment runt Patriek ook wijnrestaurant Mes Amis Maastricht
, waar hij de passie voor prachtige lokale leveranciers heeft opgedaan. “Het unieke Moment concept zorgt voor verbroedering tussen de prachtige lokale leveranciers waar ik met veel plezier mee samen werk en die ik graag een steuntje in de rug gun,” aldus de gedreven Patriek. “Het is uniek aangezien ik me focus op een balans tussen beleving in huis en Limburgse producten. Er bestaat geen gelijkwaardig concept en daarmee is Moment op het juiste moment op de markt gekomen.
We hebben we onze ‘Momenten’ samengesteld met het oog op de 1,5 meter maatschappij. Dat houdt in dat je niet naar 6 verschillende winkels hoeft om een feestje te organiseren. Super handig dus als je een verjaardag vergeten bent, of als cadeau!” De boxen zijn te bestellen via www.kiesmoment.nl.

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media