Hoe vermarkt jij jouw winkel, product of dienst? Ben je online goed vindbaar? Zet je social media succesvol in? Adverteer je ook online? Centrummanagement Maastricht biedt ondernemers in de binnenstad de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan een of meerdere Masterclasses van MijnMarketing.com rondom het thema marketing.

Leer goede foto’s maken met je telefoon tijdens de workshop Smartphonografie, of hoe je het beste social media kunt inzetten tijdens de Social Media Training. Tijdens de Google Training ontdek je meer over online vindbaarheid en adverteren en tijdens de Design Update word je bijgesproken over de laatste trends in vormgeving. Schrijf je in en verrijk je kennis om jouw onderneming nóg succesvoller in de markt te zetten.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De sessies worden kosteloos aangeboden door Centrummanagement Maastricht, maar bij no-show wordt er € 25,- in rekening gebracht omdat je onnodig de plaats voor iemand anders bezet gehouden hebt.

Masterclass Google Training

Leer hoe je de zoekmachine op de juiste manier kunt inzetten om de doelen van jouw organisatie te bereiken. Van beter vindbaar worden (SEO) tot adverteren via de zoekmachines (SEA), van content tot advertenties. Na deze training begrijp je de basisprincipes van de...

Masterclass ‘Hoe werkt neuromarketing & beïnvloedingspsychologie?

Hé ondernemer! Ben jij klaar om te leren hoe het brein van jouw klant werkt? En hoe je de keuzes die jouw klant maakt kunt beïnvloeden? In deze masterclass, geef ik je een kijkje in het brein van jouw klant. Wil je dus leren hoe je die wetenschappelijk bewezen...

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media