Eetcafé Ceramique zit al sinds 1993 in de Rechtstraat. Eigenaar Hennie Frissen vertelt vol passie over zijn visie op koken en eten. “Wij koken bewust, duurzaam en zo biologisch mogelijk. Ons menu is zó gevarieerd dat ook vegetarische en veganistische eters ruime keuze hebben.” Wie nu denkt: ‘Oh nee, niks voor mij!’ wees gerust, je krijgt bij Ceramique zeker ook een goed stukje vlees of vis!

Hennie heeft bloed zweet en tranen in de zaak gestoken. In de keuken onder de prachtige gewelven, wordt keihard gewerkt. Maar in het restaurant straalt het sfeervolle, lichte interieur van de zaak iets vredigs uit. Hennie vertelt: “Nu we de deuren van ons restaurant weer mogen openen, combineren we ‘ouderwets genieten bij Ceramique’ met de ‘nieuwerwetse voorzichtigheid’ die de overheid van ons vraagt. Op deze manier kunnen onze gasten op een veilige manier weer volop genieten, zoals ze dat gewend waren. Simpelweg: thuis bij Ceramique.” En wat voor een thuis! Met warm witte tinten, veel hout en gezellige plantjes èn nu met toepassing van de 1,5 m afstand tussen de tafels, waan je je helemaal in de rust van de natuur.

En dat past helemaal bij de afsluitende woorden van Hennie: “Plantaardig eten heeft de toekomst. Maar Ceramique is er voor iedereen!”

Reserveren is mogelijk via de website en aan de deur.
Het bestellen van afhaalgerechten is mogelijk via: www.eetcafeceramique.nl/online-bestellen/
Voor meer informatie kun je terecht op de social media kanalen van

Eetcafé Ceramique

of op de website https://www.eetcafeceramique.nl/

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media