Bij The Broth Bar draait alles om heerlijk geurende bottenbouillon zoals we die nog van vroeger van oma kennen. “We laten de bouillon lekker lang pruttelen – 48u is zeker geen overbodige luxe! – zodat de voedingsstoffen allemaal in dit gouden goedje terechtkomen.” Vervolgens worden daarmee ‘slow food’ gerechten gemaakt. “Denk aan een kruidige kip Tikka Masala of Japanse Ramen” aldus Charlotte Van Loo-Jungblut, eigenares van The Broth Bar.

Buiten het feit dat bouillon een echte smaakmaker is in de The Broth Bar gerechten, blijken ze ook nog goed voor je darmen! Charlotte verklaart: “Ons immuunsysteem begint in de darm, waardoor het van groot belang is deze in optimale conditie te houden. Wij zijn overtuigd van de kracht van onze bouillon, kom jij hem ook uitproberen?”

Normaal kan je met dit goede weer plaatsnemen in de binnentuin van The Broth Bar. “Dat kan nu jammer genoeg niet, maar we willen zeker niet stilzitten! Met uitzondering van onze normale rustdag op woensdag, staan wij dan ook elke dag van 12:00 tot 17:00 voor jullie klaar met wisselende bourgondische gerechten met een healthy twist. Af te halen vanuit het raampje aan de zijkant van ons pand, aan de Ruiterij.”

Bedankt en succes Charlotte!

The Broth Bar
Hoogbrugstraat 43a, 6221 CP Maastricht

06 41521203

info@thebrothbar.nl
thebrothbar.nl

Gepubliceerd op 25/04/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media