In september 2018 verkocht Joyce Kuppens haar boutique hotel ‘Trash Deluxe’ om aan een nieuw avontuur te beginnen. Ze nam Teazone Maastricht (in de Koestraat) over, een begrip in Maastricht als het gaat om thee en high tea. “We verkopen als enige in de stad meer dan 100 soorten thee, om mee naar huis te nemen, als cadeautje maar ook om in een relaxte sfeer bij ons te drinken, samen met een heerlijk gebakje of een uitgebreide high tea,” aldus Joyce die duidelijk een passie voor thee heeft.

Teazone Maastricht is een conceptstore, dus zowel een winkel als een stukje horeca. “De corona crisis heeft ons, zoals vele ondernemers in de stad, hard geraakt,” vertelt Joyce. “Maar het leert je ook om creatief te zijn, je horizon te verbreden en op zoek te gaan naar een nieuwe vorm van werken.” Dus bedacht ze een manier om de thee-beleving bij de mensen thuis te brengen. En dat lukte.

“In het Moederdag weekend voorzagen we meer dan 150 mensen van een heerlijke hightea@home en via #theemail sturen we nog steeds je favoriete thee per post naar je huis. Ons assortiment was natuurlijk altijd al geschikt voor bij ons in de store èn voor thuis. Dit principe is alleen maar sterker geworden.”

Sinds 1 juni is Teazone weer open, met een nieuwe werkwijze en een kleinere, mooie kaart, waarbij ze hun toppers hebben weten te behouden. Met humor en een no-nonsens mentaliteit omschrijft Joyce hoe zij de verschillende fases van de corona crisis tot nu toe heeft beleefd:

  •         totale paniek
  •         chaos
  •         get your shit together
  •         haal adem
  •         denk na
  •         ok, kom op
  •         yes… dat kan natuurlijk ook!
  •         here we go!

“Een curve met ups en downs. Maar gelukkig, we zijn er nog! En we zien deze periode als een doorstart voor Teazone Maastricht!”

Bedankt en heel veel succes Joyce! 

Teazone
Koestraat 9

6211 HR Maastricht

043 852 4432

info@teazone.nl
https://www.teazone.nl/

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media