“Vloeibare soup-to-go?!” denk je vast. Maar het is precies dat wat Soup Bros. uniek maakt. Iedere portie soep bevat namelijk je dagelijkse hoeveelheid groenten. “We verbouwen die groenten zelf -op 100% biologische wijze- in onze eigen moestuin” aldus Karem El Kenawi, mede-oprichter van Soup Bros.

De huidige tijd staat vol in het teken van samenwerking en de nieuwe, exclusieve soep van Soup Bros. sluit daar perfect bij aan. “Dit seizoen hebben we de Platinum Edition in samenwerking met Soenil Bahadoer, chef van Restaurant De Lindehof (met 2 Michelin sterren!) gemaakt. De soep bestaat uit Indiase masala, gember en vadouvan en neemt je met naar de Surinaams-Hindoestaanse roots van Soenil,” legt Kariem uit.

Moeilijke tijden vragen om creatieve oplossingen, zo ook bij Soup Bros. “We staken de koppen bij elkaar en besloten de fysieke zaak per direct dicht te houden. Door de crisis is er meer dan ooit behoefte aan thuisbezorging van o.a. maaltijden, dus dat werd ook onze nieuwe focus. Momenteel zijn wij op verschillende platformen actief: Thuisbezorgd.nl, Deliveroo, LokaalBezorgen en via onze eigen webshop.”

De coronacrisis roept dus om aanpassingsvermogen, maar net dat is hetgeen waar ondernemers in uitblinken. Kariem: “De corona-crisis is voor niemand leuk, maar we kunnen aan de situatie op zich helaas weinig veranderen. We zouden geen ondernemers zijn als we niet verder gingen waar een ander zou stoppen. Doe dus een beroep op je creatieve geest, want ‘What the mind of man can conceive and believe, it can achieve!’

Veel succes en blijf gezond, Kariem!

 

Soup Bros.
Grote Gracht 13
6211 SR Maastricht
Tel: +31 6 13519997

info@soupbrosofficial.com
https://soupbrosofficial.com

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media