“Wat een moeilijke tijd, die we nu allemaal moeten doorstaan. We waren net op het punt dat onze nieuwe zaak SoDeliciousmaastricht echt qua processen en personeel op de rit was, en dan gebeurt iets wat niemand in de hand heeft!” vertelt mede-eigenares Ellen van Benthem. “Deze klap valt hard, maar de gezondheid van iedereen staat voorop en daarnaast de ondernemers die allemaal door een hele zware periode gaan nu!”

Ze laat de moed echter niet hangen. “Wij geven niet op en gaan hier doorheen komen!” Zo ziet Ellen dat veel horecaondernemers solidair zijn met elkaar: “We zitten nu samen in deze situatie en er is veel behoefte om elkaar te informeren. Dit is mooi en hopelijk blijft deze verbondenheid zo als alles weer terug naar normaal is.”

Ellen put daarnaast veel kracht uit haar zakelijke partners. “Daarom doe ik graag een shout-out naar iedereen die ons helpt! Horecare, voor de super duidelijke communicatie en persoonlijk contact, ons immer bereikbare accountantskantoor A&D, onze solidaire huurbaas Angelique Feijts, Assurantiekantoor Jacques Damen die het extra stapje zet om mee te denken, onze Ellis Visser die de social media up to date houdt en nog veel meer van onze partners die ik niet allemaal kan noemen”, aldus Ellen.

“En natuurlijk al onze gasten… die in deze bizarre tijd de weg naar SoDeliciousmaastricht blijven vinden. We zijn dankbaar voor alle steun die we krijgen. SAMEN staan we namelijk STERK en zo voelt het nu ook”, besluit Ellen.

Bedankt en succes Ellen!

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Ellen of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

SoDelicious
Stationsstraat 21-23, 6221 BN Maastricht

043 325 2035

info@sodelicious.nl
https://www.sodelicious.nl 

Gepubliceerd op 18/04/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media