Evelyne Kleikers opende in september met trots haar boutique Riviera Retro in het Jekerkwartier Maastricht. Ze biedt er nieuwe, exclusieve vrouwenkleding aan met een knipoog naar het verleden. “Riviera staat namelijk voor de elegantie en de flair van de Franse en Italiaanse rivièra’s en Retro voor het vleugje nostalgie”, legt Evelyne uit.

Als je de winkel binnenkomt, ga je eigenlijk een beetje terug in de tijd. “Mijn items zijn geïnspireerd op de jaren 30 t/m 70, dus veel klanten vertellen hun mooie herinneringen uit die tijd. Dat is precies wat ik wil uitdragen met Riviera Retro: de klanten zich goed laten voelen door de sfeer en samen met hen het perfecte item uitzoeken met de elegantie van weleer en de snit van nu.”

“Vanaf komende week ben ik, na een periode van 3 weken, weer geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 – 16:00. Zoals altijd is privé shopping op afspraak mogelijk. Daarnaast heb ik ook een webshop met gratis verzending binnen Nederland: www.riviera-retro.nl.”

Kortom: er is van alles te beleven bij Riviera Retro, zowel on- als offline. “Voor de liefhebbers: de laatste tijd maak ik allerlei vlogs op mijn Youtubekanaal! Neem zeker eens een kijkje”, concludeert Evelyne.

Bedankt en succes Evelyne!

Riviera Retro
Rechtstraat 43, 6221 EG Maastricht

06 22917609

evelyne@riviera-retro.nl
https://riviera-retro.nl 

Gepubliceerd op 21/04/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media