Maastrichtse ondernemers op hun best! “Een stukje cake brengen naar je eigen woonkamer vanuit Piece of Cake,” dat is de nieuwe missie van Noraly, eigenaresse van Piece of Cake. De lunchroom is, net zoals vele andere horecazaken, gesloten. “Maar een cupcake in deze verschrikkelijke corona tijd is nu het lichtpuntje van de dag voor vele mensen in Maastricht en omstreken!” aldus Noraly.

Vanwege de corona-crisis heeft Piece of Cake het een en ander moeten aanpassen. “Zo leveren we alleen nog zoet in plaats van hartig. Onze ‘main focus’ gaat uit naar zoet, aangezien veel collega-ondernemers het juist wel van het hartige moeten hebben. Zo sturen we ze liever naar onze collega’s om ook hen een hart onder de riem te steken!” aldus Noraly.

Noraly: “Verjaardagen die niet in grote getale gevierd kunnen worden maar zeker niet vergeten mogen worden, heekransjes met je eigen zus of moeder via facetime … of gewoon lekker die guilty pleasure tijdens deze dagen, daar zorgen we voor! We hebben een assortiment aan cupcakes, cheesecakes, ander patisserie, taarten, theekransjes en ga zo maar door!” Piece of Cake draait op passie en liefde, maar ook op fans. “Het meest bijzondere is dan ook wel dat onze ‘fans’ ons altijd steunen, er altijd zijn en ook helpen! Dit is als zaak zijnde heel bijzonder en iets dat we koesteren.

Noraly wil daarom een quote van haar moeder delen, waar ze veel kracht uit put: “Don’t be afraid of going slowly, be afraid of standing still.” Ik denk dat dit wel heel toepasselijk is in deze tijd. You can do it, we can do it! Alles komt goed, altijd!” besluit Noraly.

Bedankt en succes Noraly!

Piece of Cake
Boschstraat 60
6211 AX Maastricht

+31 43 852 36 82

hello@pieceofcakemaastricht.nl
https://www.pieceofcakemaastricht.nl 

Gepubliceerd op 02/05/2020 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media