“Positiviteit is wat nu belangrijk is, want anders zou je als zzp-er de moed verliezen,” opent Nan Hartwich, glaskunstenares en eigenaresse van NAN Glass & Design. Een week na de heropening van haar winkel op de nieuwe locatie in de Rechtstraat begon de corona-lockdown. “Dan gaat alles ineens heel anders lopen dan wat je verwacht had.”

Tijdens de eerste twee weken nam Nan de tijd om even op adem te komen en na te denken over de mogelijkheden. “In mijn nieuwe atelier werken aan opdrachten gaat gewoon door, daarnaast online meer producten plaatsen die we zelf bezorgen omdat ze te fragiel zijn, dat waren de eerste stappen.”

Nan is een echt mensen-mens. “Ik mis mijn klanten enorm en juist nu wil ik in het bijzonder iets betekenen voor mensen die in deze onwerkelijke, moeilijke tijd een dierbare verliezen.” Nan vervaardigt unieke glazen urnen met de hand. “De collectie urnen is inmiddels uitgebreid en er zijn folders met antibacteriële inkt gedrukt om mensen zo een indruk te geven van de mogelijkheden.”

Ze vervolgt, “juist voor deze groep mensen is het mogelijk om 7 dagen in de week een afspraak te maken om zo de mogelijkheden en de wensen te bespreken. Om leden uit éen huishouden gezamenlijk de winkel te kunnen laten bezoeken, bestaat de mogelijkheid om ‘s avonds te komen en zo de anderhalve meter afstand tussen hen en mij te waarborgen.” Een afspraak maken kan op telefoonnummer +31(0)6 55 84 01 02 of via mail: info@nan-design.nl”

Bedankt en succes Nan!

NAN Glass & Design
Rechtstraat 53a
6221EG Maastricht

043-7502238

info@nan-design.nl
https://www.nan-design.nl 

Gepubliceerd op 06/05/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media