In normale tijden waan je je in ‘The Big Apple’ wanneer je binnenstapt in broodjeszaak Make and Take aan de Tongersestraat! “Gedurende de dag komen bij ons studenten van werkelijk alle nationaliteiten samen. Geeft een hele fijne internationale sfeer!” openen Maarten van Elk en Sandra Kreutz, eigenaren van Make and Take.

Die (internationale) studenten zijn er momenteel echter niet. “Daardoor staan we helaas stil, en zijn we op zoek gegaan naar creatieve alternatieven om het hoofd boven water te kunnen houden. En dus stapten Maarten en Sandra -onder de leuze ‘als er ergens een deur dicht gaat, gaat er ook ergens weer een deur open’- in een bijzondere samenwerking. Het brood werd namelijk ingeruild voor handrubs! 

Maarten en Sandra leggen uit: “Een bevriend distilleerder in het noorden van het land is naast de productie van alcoholische dranken op verzoek van de overheid gestart om desinfecterende handrubs te produceren. Wij willen tijdelijk ons steentje bijdragen door deze handreinigers en schoonmaakalcohol tegen een vriendelijke prijs aan de man te brengen. Iedereen in de Maastrichtse horeca en retail zal dit dadelijk in grote hoeveelheden nodig hebben en op deze manier kunnen we het gevaar van schaarste en woekerprijzen tegengaan. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@trendsales.nl of bellen met 06-21664444 voor meer informatie!”

Bedankt en succes Maarten en Sandra!

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Maarten en Sandra of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

 

Make and Take
Tongersestraat 36, 6211 LN Maastricht

043 311 4117

https://www.makeandtake.nl/

 

Gepubliceerd op 14/05/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media