Yoga is een mooie manier om aan de slag te gaan met jezelf, zowel lichamelijk als geestelijk. Lively Yoga in Wyck wil mensen daarom warm maken voor Hot Yoga. “Wij werken met therapeutische infrarood panelen die de yogazaal tot verschillende temperaturen kunnen opwarmen. Die warmte, in combinatie met yoga, biedt ontzettend veel positieve effecten voor het lichaam (en bij lichamelijke klachten),” verduidelijkt Kelly Hamers, eigenaresse van Lively Yoga .

Naast de reguliere yogalessen en Hot Yoga biedt Kelly ook de Lively Collection aan. “Dat is een elegante en vrouwelijke yogakleding collectie die ik zelf ontworpen heb. Alle gemakken die je zoekt in yoga kleding heb ik hierin verwerkt. De kleuren werden met passie en liefde gekozen. Elke set heeft een eigen stijl, die toch makkelijk te combineren valt met andere items binnen de Lively Collection.”

Kelly is een enorme liefhebber van mooie quotes. “Ze zetten een mens aan het denken en triggeren je om iets vanuit een andere hoek te bekijken,” aldus Kelly. Welke persoonlijke favoriet vindt zij passend voor deze periode? “’The best is yet to come’ vind ik een hele mooie quote voor nu. Als je dat in gedachten houdt, weet je dat er alleen maar iets beters op je pad gaat komen. Ik wens alle ondernemers heel veel succes in deze periode… ‘What’s meant to be will always find its way!’.”

Bedankt en succes Kelly!

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Kelly of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

Lively Yoga
Louis Loyensstraat 5, 6221 AK Maastricht

043 311 8508

https://www.livelyyoga.com/

Gepubliceerd op 19/05/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media