“Necessity is the mother of invention.” Met die leuze houdt Samantha Ossel de moed erin. “Ik ben in die zin dankbaar dat de coronacrisis ons dwingt om opnieuw ‘out of the box’ te denken en onszelf en ons bedrijf te herontdekken. Ik zie veel bedrijven mooie, nieuwe mogelijkheden aanboren. Én het is hartverwarmend hoe we elkaar in deze tijden de omzet meer dan ooit gunnen,” opent Samantha.

Lincherie Sittard Maastricht onderging meteen na de lockdown enkele ingrijpende veranderingen. “We hebben direct onze openingstijden flexibel gemaakt en uitgebreid naar dagelijks van 9u tot 21u op afspraak voor private shopping.” Daarnaast stapten Samantha en haar team over naar digitale verkoop. “We verkopen via Facetime en Whatsapp, zo kunnen wij onze klanten advies op maat blijven garanderen. Bovendien wordt je bestelling volgens alle veiligheidsmaatregelen, direct gratis aan huis geleverd.”

Lingerie is maatwerk, dat hebben ze bij Lincherie Sittard Maastricht goed begrepen. “We nemen echt de tijd voor de klanten, terwijl ze ondertussen kunnen genieten van verse bonenkoffie van de speciaalzaak. We adviseren over de pasvorm en de maat van lingerie, badmode en nachtmode.” Het team van Samantha is goed opgeleid in het vak en blinkt uit in het goed willen doen voor een klant. “Ons personeel denkt altijd probleemoplossend met de klant mee en bijt zich daarin vast. Lingerie is namelijk maatwerk: elke vrouw is anders en haar wensen en/of probleemgebieden ook,” legt Samantha uit.

Don’t hold back, go for it. Haw pin!

Bedankt en succes Samantha! 

Lincherie
Sint Amorsplein 5, 6211 GT Maastricht

043 311 7366

https://www.lincherie.nl/

Gepubliceerd op 07/05/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media