Wie kent het niet, Bistro/ hotel Le Virage, de Franse huiskamer van Maastricht! De bistro waar gasten nog echt gasten zijn, dagverse producten gebruikt worden en alles huisgemaakt wordt, met smaak.

Didier Tomassen: “Ik ben begonnen in de crisis van 2009, dus ook in deze tijden houden we de moed erin en doen we er alles aan om de zaak voort te zetten. Voor onze gasten, maar zeker ook voor het personeel. Stuk voor stuk mensen met hart voor de zaak en allemaal al meerdere jaren werkzaam bij Le Virage, sommigen al van 2009!”

Net als de meeste horecaondernemers in Maastricht, zijn ook Didier en Kyra (Keulemans) -zijn vriendin die in 2015 in de zaak kwam- weer open gegaan op 1 juni, als start vier dagen in de week. Als uitbreiding zijn ze in de weekenden geopend vanaf 11 uur met een heerlijke nieuwe lunchkaart. “Toegankelijke lunchgerechten met de kwaliteit die de gasten van ons gewend zijn. Tevens hebben we in overleg met onze buren, ons terras kunnen vergroten richting het Onze Lieve Vrouweplein. Een stukje erbij met een nòg mooier zicht op de basiliek.”

Een quote waar ze inspiratie uit halen? “Haha…tja..,” lacht Didier, “ik weet niet of dit het moment is om het te zeggen maar mijn moeder zei altijd: ‘Geld maakt niet gelukkig, maar het huilt makkelijker’. Hoe waar in deze bizarre tijden.

Maar het belangrijkste is: blijf bovenop de zaken zitten, zodat je snel kunt schakelen. Blijf bij jezelf en hou vast aan het concept waar je in gelooft! Samen komen we erdoorheen.

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als dat van Didier en Kyra of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

 

Le Virage
Cortenstraat 2, 6211 HT Maastricht

043 321 6608

info@levirage.nl
https://www.levirage.nl/

 

Gepubliceerd op 11/06/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media