Het is een mooi contrast, Jasminka Meijers is wat je noemt ‘petit’, een kleine slanke vrouw. Haar klanten bij Hemingway’s Maastricht, menswear for the Big & Tall zijn, zoals de naam al zegt mannen ‘met een maatje meer’, in de lengte of in de breedte. In haar herenspeciaalzaak verkoopt ze een ruime collectie aan merken met maten tot 6XL, confectiemaat 70/72, extra lange riemen tot 170cm en sokken tot maat 50!

Jasminka vertelt: “Ik heb veel klanten van boven de rivieren en uit België en Duitsland. Om hen ook tijdens de corona crisis van dienst te kunnen zijn was creativiteit een noodzaak. Hemingway’s beschikt niet over een webshop, dus stuurde ik mijn vaste klanten foto’s via WhatsApp. Samen overlegden we wat qua pasvorm het beste zou passen en daarna stuurde ik de kleding naar hen op.”

Sales-minded als ze is, weet Jasminka dat persoonlijk contact met- en aandacht voor de klant essentieel is. “Naast service is ook de samenwerking met andere lokale ondernemers uitermate belangrijk,” zo vervolgt ze. “Mocht een aanpassing aan de kleding nodig zijn, dan wordt dit dezelfde dag geregeld door kleermaker Tohit Akbal en zijn vrouw Layla, van kledingatelier “De Gouden Hand”.

“Ik gebruik vaak quotes van Ernest Hemingway in mijn winkel. Eentje waar ik in deze tijd vaak aan denk is: ‘If something is wrong, fix it now. But train yourself not to worry, worry fixes nothing’. Dus ik hou moed en pep me iedere dag op om er iets moois van te maken. Positief blijven is soms moeilijk, maar heel belangrijk. Dat straal je ook uit naar je klant!”

Dank je wel en succes Jasminka!

Hemingway’s 
Sporenstraat 20
6211 EB Maastricht

+31 43-3214727

info@hemingwaysmaastricht.nl
https://www.hemingwaysmaastricht.nl

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media