Wie kent ze niet, de katoenen tasjes van Dille En Kamille Maastricht die jaren geleden heel populair waren onder jongeren? En terecht! Dille en Kamille is een bedrijf dat heel bewust kijkt naar de afkomst van de producten die ze verkopen. Zo verkopen ze enkel natuurlijk en duurzaam materiaal (glas, metaal, hout, katoen etc), een goede tegenhanger voor de huidige plastic problematiek en veel beter voor het milieu!

Volgens Barry (vestigingsmanager Maastricht) is duurzaamheid erg belangrijk. “De arbeidsomstandigheden waarin onze producten gemaakt worden vinden we heel belangrijk. Ook proberen we zoveel mogelijk dicht bij huis in te kopen, zodat er geen onnodige transportkilometers gemaakt worden. Al met al proberen we artikelen te verkopen die in harmonie zijn met mens en natuur.” Gelukkig ziet hij steeds meer klanten die dit ook belangrijk vinden en zich dus herkennen in het concept, hun merk en de artikelen.

Als boodschap voor collega ondernemers geeft Barry mee: “Nu is het moment om na te denken of wat je verkoopt of ook duurzaam is. Waar haal ik iets vandaan, hoe zijn de arbeidsomstandigheden voor de mensen die de artikelen gemaakt hebben? Samen voor Maastricht, maar ook samen voor een betere wereld! We snappen dat veel ondernemers het op dit moment heel moeilijk hebben, toch is dit misschien juist een goed moment om het roer om te gooien.”

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Barry of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

 

Dille & Kamille
Sint Amorsplein 7, 6211 GT Maastricht

043 303 0054

http://www.dille-kamille.nl/

 

Gepubliceerd op 04/06/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media