Dadawan “Worldy food, small town prices. Yes, that’s DADAWAN!”

Tegenover het station Maastricht vind je het Asian-fusionrestaurant met het lekkerste van de Westerse en Oosterse keuken. Uiteraard kun je deze heerlijke smaakcombinatie ook mee naar huis nemen bij DADAWAN2go (te vinden naast het restaurant).

Ben je niet in Maastricht? Dan kun je ook nog terecht de restaurants in Arnhem of Eindhoven.

Ook DADAWAN is getroffen door alle maatregelen die het Coronavirus met zich meebrengt. “Toen twee maanden geleden de zorgen rondom corona groter werden, heb ik direct besloten om al mijn restaurants te sluiten uit voorzorg voor de gasten en het personeel. We zijn daarna met ons team innovatieve oplossingen gaan bedenken die we konden gaan uitvoeren als we weer open mochten.

Zo zetten wij vanaf 1 juni echte robots in voor onze ontvangst en bediening. Onze store in Maastricht geldt als trial voor robots ‘James’, ‘Amy’ en ‘Aker’.”

Ze worden ingezet om alle gerechten en drankjes te serveren. Tussendoor worden ze steeds grondig gedesinfecteerd, waarna ze weer kunnen starten met de volgende bestelronde. Kleine robot James heet de gasten welkom bij DADAWAN en scant hierbij hun gezichten en de lichaamstemperatuur. Is de temperatuur onder de 38 graden? Dan verschijnt er een lachend gezichtje en begeleidt hij de gasten naar tafel.

De robots worden ingezet met twee redenen: om de unieke DADAWAN beleving te behouden, ook als er minder mensen aanwezig zijn. Daarnaast kunnen we zo beter de 1,5 meter-regel naleven. Het personeel staat klaar voor de gasten en om toe te zien op de naleving van alle hygiënemaatregelen. Voor hen staan veiligheid en gezondheid altijd voorop. Deze robots vormen dus een extra touch binnen het ‘nieuwe normaal’ die bij succes blijvend toegepast zal worden.

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als dat van DADAWAN of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

 

Dadawan
Spoorweglaan 1, 6221 BS Maastricht

043 204 1080

https://dadawan.nl/

 

Gepubliceerd op 03/06/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media