Calbasa Superior Handbags is ondertussen een begrip in Maastricht en omstreken. Eigenaresse Astrid Boetskens staat bekend als een gedreven, gepassioneerde onderneemster met een oog voor de wensen van haar klanten en medewerkers.  

“De gevolgen van Corona hadden tot de ondergang van mijn zaak kunnen leiden. Ik had immers net een verbouwing achter de rug en naast de inkoop van een nieuwe collectie heb ik een zaakovername gedaan. Dat allemaal vlak voor de uitbraak,” vertelt de eigenaresse. De zaakovername was die van Hendriks Schoenmode, wat een gouden greep bleek te zijn. Het is een gerenommeerd bedrijf met een onderscheidend aanbod en specialistisch op het gebied van voeten en voetmode. 

Tijdens de virusuitbraak moest het roer om, dus was de winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend. Dit pakte super uit voor Calbasa: “We leggen onze klanten graag in de watten, zijn betrokken en hopen natuurlijk dat ze ons blijven opzoeken.” 

“Oprechte betrokkenheid bij mijn klanten en mijn gedrevenheid om altijd de beste service te bieden en tegelijk alle opties tot verandering en vernieuwing open te houden, zijn wat mij betreft de sleutel tot succes. Die hebben we zelf in de hand”, aldus de gedreven Astrid. 

Heel veel succes en bedankt Astrid! 

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Astrid of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

 

Calbasa
Brusselseweg 375, 6217 GX Maastricht

06 10789172

https://www.calbasa.nl/

 

Gepubliceerd op 25/06/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media