“Zou je sfeer en gastvrijheid kunnen verkopen?” Dat vroeg John Paulus Cafe Paulusvan  zichzelf af. Hij denkt van niet: “Dat past niet in een zakje, dat krijg je niet in een pakketje gestopt.” Als horeca-ondernemer ziet hij wel dat veel collega-bedrijven overstappen naar bezorg activiteiten. “Mooi om te zien hoe eenieder probeert het beste te maken van de huidige situatie!”

John zet met zijn 2 bedrijven – Cafe Forum en Cafe Paulus- vooral sterk in op het creëren van een fijne sfeer. “Denk daarbij aan het goede muziekje, op het juiste volume. Een fijne plek om te zitten of te staan. De verlichting op tijd gedimd. Een gulle lach, een vriendelijk woord. Snelle bediening. Een goed getapt glas. Met liefde gekookte gerechten.”

John vindt het belangrijk dat die sfeer behouden blijft. “Je moet er alles aan doen om fijne gasten te krijgen en ongenode gasten te weren. Want hoe hard wij ook voor de basis zorgen. Het zijn onze gasten zelf die de sfeer en entourage compleet maken. Een lege zaak, nog zo mooi, is niets meer dan een lege zaak.” John schreeuwt het uit: “Lieve gasten; IK MIS JULLIE ZO!”

Gelukkig hoeft John zijn gasten niet allemaal te missen. “Ik kom jullie op straat tegen en jullie stappen van de fiets, of draaien het raampje open, of stoppen de hond. En op anderhalve meter afstand krijg ik zoveel steun en liefde toegesproken en wordt mij gevraagd, nee het wordt geëist. “Stay strong, hou vol, haw pin!” en jullie beloven mij uit de grond van jullie hart: “Als we weer mogen staan we voor de deur!” besluit John.

Bedankt en succes John!

Cafe Paulus
Oude Tweebergenpoort 8-B, 6211 TD Maastricht

043 851 6427

Info@cafepaulus.nl
https://www.cafepaulus.nl 

Gepubliceerd op 23/04/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media