In februari 2018 opende Yvonne Duut haar (bijna) gelijknamige boetiek BY DUUT in de Rechtstraat in Wyck. Een hele bewuste keuze. Yvonne: “Ik heb gekozen voor Wyck omdat het een bruisende wijk is met een enorm divers aanbod aan kleine winkels en horeca. Er heerst een gezellige drukte, maar geen massa.” En dat is wat je wilt als je je richt op klanten die zoeken naar speciaalzaken met een ruim aanbod. Zoals ‘BY DUUT’. 

In de winkel die inspireert en verrast door een bijzondere mix van authentieke merken, heerst een rustige sfeer waardoor de zorgvuldig samengestelde collectie met oog voor detail en fijne stoffen goed tot zijn recht komt. Yvonne vertelt: “Mijn collega Sheila en ik geven graag persoonlijk advies in de zoektocht naar de beste outfit, die bij een klant past en waar zij zich zelfverzekerd, krachtig en vooral zichzelf in voelt. Dat is in een notendop waar BY DUUT voor staat. 

Het zijn vooral kwaliteit, materiaal en pasvorm die het waard maken om te kiezen voor een item, waar vaak een mooi verhaal achter schuilt. Wij weten waar het vandaan komt, wie het heeft gemaakt en waar het merk zijn inspiratie vandaan haalt. We zijn er namelijk van overtuigd dat duurzame productie cruciaal is voor onze wereld. De coronacrisis heeft het bewustzijn daarvan bij de mensen vergroot. Het is voor ons dan ook belangrijk dat we ons eigen pad blijven volgen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe niche merkjes die aansluiten bij die filosofie.” 

Mode met een hart dus, die past bij het warme karakter van de eigenaresse. “Inspiratie haal ik uit de mensen om heen, diegene die dicht bij staan, maar ook vreemde mensen. Kijken, luisteren, observeren wat mensen beweegt en dat vertalen in wat dicht bij mijn hart ligt,” zo besluit ze haar verhaal.

Dank je wel en heel veel succes Yvonne!

 

BY DUUT
Rechtstraat 66

6221 EK Maastricht

043-200 3333

MAIL@BYDUUT.COM
https://www.byduut.com/

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media