Het creëren van mooie gerechten waar hij mensen blij mee maakt, daar wordt Stef Strijbos van BitsenBites catering gelukkig van. In zijn 30 jaar ervaring als kok en cateraar is hij gewend om van eten een totaalbeleving te maken. “Een mooi gerecht, hoe groot of klein ook, komt letterlijk én figuurlijk binnen wanneer het totaalplaatje klopt’, aldus Stef.

Ook voor hem was het Coronavirus een zware tegenslag. De evenementen waar hij heen kon met zijn zintuigprikkelende gerechten, zijn er niet meer. Het roer moest (tijdelijk) om. De keuken waar zijn gerechten worden bereid, ligt in een appartementencomplex in Wyck. De bewoners ervan zijn veelal op leeftijd en daardoor behorend tot de risicogroep die het virus kan oplopen. Stef: “Voor mij was er maar één antwoord op de vraag wat ik zou doen tijdens deze crisis. Namelijk, de bewoners dagelijks voorzien van een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd.” Dat gebeurt contactloos en altijd op veilige afstand.

Zijn 19-jarige zoon helpt hem daarbij en redde tijdens het bezorgen zelfs het leven van een van de bewoners. Zacht geroep om hulp achter de voordeur leidde ertoe dat hij tijdig de hulpdiensten kon inroepen zodat de bewoonster op tijd gereanimeerd kon worden. “Het leven blijft onvoorspelbaar en meer dan ooit moeten we bij onszelf te rade gaan hoe wendbaar we ermee omgaan. Er is altijd een keuze”.

BitsenBites blijft haar trouwe klanten in de buurt en daarbuiten bedienen en gaat straks weer bijzondere catering-concepten uitrollen. Als je wilt beleven, blijf je ze volgen!

BitsenBites
Bellefroidlunet 1A 
6221 KS Maastricht

06- 27596867
info@bitsenbites-catering.nl
https://www.bitsenbites.com

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media