Graag willen we jullie voorstellen aan Helena Catgiu, eigenaresse van Belle Mani in Wyck!

Zodra je over de drempel van de mooie salon van Helena stapt, word je niet alleen verrast door het brede aanbod (je kunt er terecht voor manicure, pedicure, massage waxen en diverse schoonheidsbehandelingen) maar ook door de sprankelende gastvrijheid van Helena, die typisch Italiaanse uitbundigheid uitstraalt. “Als Sardijnse vrouw vertel ik tijdens de behandeling over mijn achtergrond, het eiland Sardinië waar mijn vader geboren is en hoe hij als emigrant in de jaren zestig naar België kwam om te werken. Ik ben opgegroeid met Italiaanse principes” vertelt Helena trots.

Eind 1989 kwam ze naar Maastricht om gedurende 10 jaar te werken in de ouderenzorg. Toen zij dit werk door omstandigheden niet kon blijven doen, ging ze snel op zoek naar alternatief werk, want thuis zitten is niets voor deze bruisende dame. “Waar komt de naam Belle mani vandaan, vraagt u?” spreekt ze in een vlotte mix van Italiaans en Maastrichts. “Tijdens mijn opleiding liet ik mijn werk aan mijn nonno zien en hij zei ‘figlia mia, che belle mani hai!’ (“mijn kind, wat heb je toch mooie handen!) Toen wist ik: dàt wordt de naam van mijn salon! Inmiddels heb ik mijn doelen behaald en is Belle mani uitgegroeid tot een plek die professionaliteit uitstraalt en waar iedereen zich tegelijkertijd thuis voelt.” HOERA!

Vandaag bestaat de zaak van Helena 20 jaar. Ze had er graag een leuk feestje van gemaakt, dat houden we nog even tegoed, maar wie jarig is trakteert, dus heeft ze besloten haar klanten extra te verwennen.

Helena: van harte gefeliciteerd met je jubileum, op naar de komende 20 jaar!

Bedankt, succes en un abbraccio Helena

 

Belle Mani
Hoogbrugstraat 76
6221 CS Maastricht

+31(0)6 – 50 50 50 09

info@bellemani-maastricht.nl
https://bellemani-maastricht.nl

 

Gepubliceerd op 01/05/2020 

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media