“Het is inmiddels 4,5 jaar geleden dat ik startte met mijn eigen hotelletje Hotel BE41, in mijn geliefde binnenstad van Maastricht” opent eigenaar Marcel Doggen. De opening verliep echter niet zonder slag of stoot. “Allerlei problemen doken op: vergunningen, technische mankementen, … Op een gegeven moment stak ik een kaars op bij de Slevrouwe Basiliek, in de hoop dat alles goed mocht komen.”

En dat gebeurde ook: “Het was een zonnige dag op vrijdag 2 oktober 2015 en de eerste gasten hadden ingecheckt. Een kwartiertje later kwamen ze vol enthousiasme naar beneden, ze vonden het geweldig. Ik zal die dag nooit meer vergeten, alle gasten zo positief over het hotel, een enorme last viel van me af.”

Maar dan slaat het noodlot toe: “Van de één op de andere dag van BE41 naar Covid-19. Ik kan nauwelijks beseffen wat ons allen overkomt. Mijn buffer is namelijk maar heel klein, ik heb immers bijna alles ook weer in de zaak gestoken want ik wil alles eraan doen om de klantbeleving in ons hotelletje nóg mooier te maken.”

Die klanten zijn voor Marcel een houvast in deze moeilijke periode. ‘Het is niet eenvoudig om positief te blijven. Maar dan denk je terug aan de reden dat je begon. Het hotel runnen, gasten ontvangen, … dát is mijn passie.”

BE strong !!

Bedankt en succes Marcel!

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Marcel of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

BE41
Bredestraat 41, 6211 HB Maastricht

043 852 7886

contact@be41.nl
https://be41.nl 

Gepubliceerd op 16/04/2020

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media