Noe… noe geit ‘t gebäöre… DEMASQUÉ MAASTRICHT

Ontmasker de geheimen van Carnaval, de mooiste traditie van de stad.

 

Het hele jaar door Maastrichtse ‘Vastelaovend’

Met ‘Demasqué Maastricht’ kan een komische, diverse en verrassend leerzame route worden gevolgd. Van Wyck tot aan het historisch stadscentrum, je vindt carnaval in heel Maastricht. Via een app word je van quizvraag naar quizvraag geleid. De ene keer met een filmpje, de andere keer met een audiofragment, een foto of een multiple-choice vraag.

Ben je klaar voor ‘t benkelek momint?

Je kunt de quiz alleen doen of met je beste carnavalsvriend. Samen kun je de strijd aan gaan met andere teams. Beantwoord de 2×11 vragen om het carnavalshart van de stad te ontdekken. Soms krijg je hulp van een oud stadsprins, soms moet je zingend het antwoord ontdekken. De route begint bij het station en eindigt aan de andere kant van de Servaasbrug. Als je op je gemak loopt ben je zo’n twee uurtjes bezig. Maar met wat extra stops en drankjes onderweg kan het natuurlijk wat langer duren… Behaal jij de meeste punten met je kennis over de traditie waar Maastricht zo trots op is?!

Download ‘m direct!

Scan de QR code of klik op de knop en download Demasqué Maastricht voor €9,99 (voor 2 personen). Log in met een of twee mobiele apparaten aan de hand van de unieke toegangscode (huntcode) en ga op pad! Vergeet niet je carnavalsplezier met ons te delen via social media. Gebruik #demasquemaastricht #carnavalmaastricht #veerzienvastelaovond en tag @tempeleersmestreech @centrummanagement_maastricht

AON DE GENG EN VÄÖL PLEZEER!

Foto’s: Sarah Veenhof

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media