CENTRUM-MANAGEMENT MAASTRICHT

Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.

VISIE

“Maastricht als een van de meest dynamische steden van Nederland. Het centrum toekomstbestendig en toegankelijk. Een veerkrachtige en kwalitatief hoogstaande bakermat waar samen met ondernemers grenzen worden verlegd, nieuwe ontwikkelingen worden benut als kans en er ruimte is voor vooruitstrevende initiatieven.”

MISSIE

Alle inzet is erop gericht om het centrum continu te ontwikkelen als economische motor met daarbij het doel om de positie ten opzichte van concurrerende steden te verbeteren. Centrummanagement Maastricht fungeert hierin als betrouwbare loodsboot. Als geen ander kent het de stromingen, dankzij inhoudelijke kennis, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Centrummanagement Maastricht zorgt er op deze manier voor dat Maastricht zich kan ontwikkelen als een toekomstbestendig, economisch vitaal, gastvrij en kwalitatief centrum dat haar bewoners blijvend kan verrassen, haar toeristen kan laten ontdekken, studenten in een uitdagende omgeving kan laten ontplooien en kansen creëert voor haar ondernemers.

KOPJES KOFFIE

BEZOEKERS OP KANTOOR

METER GUIRLANDES MET 354.992 LAMPJES (SFEERVERLICHTING)

VLAAIEN

ACTIVITEITENPLAN 2017-2019

Download het plan

ACTIVITEITENVERSLAG 2018

Download het activiteitenverslag