Moustache Conceptstore aan de Wycker Brugstraat biedt een leuke mix van trendy merken in Scandinavisch-Nederlandse stijl: clean en minimalistisch. Shoppen kun je hier inmiddels al bij 6 vestigingen, allemaal gelegen in Limburg en sinds 2017 in Maastricht. Voorheen lag de stijlvolle winkel in de binnenstad en vanaf 2019 aan de andere kant van de brug, in Wyck. Germaine Peeters, storemanager, vindt dat deze verhuizing een goede zet is geweest. “Wyck is het gezelligste deel van Maastricht en wij passen goed tussen al die authentieke winkeltjes”, vertelt ze.

Bij Moustache vind je diverse merken dames- en herenkleding in verschillende prijsklassen. “Buiten de kleding kun je ook terecht voor mooie woonaccessoires, schoenen, sieraden en leuke riemen. Zelfs voor een leuk cadeau voor de feestdagen kun je bij ons slagen. Alles wat je ziet, is te koop!” vertelt Germaine enthousiast. “We gaan continue op zoek naar de laatste trends en voor ons is de missie geslaagd wanneer de klant met een lach op het gezicht naar buiten loopt”.

Dat het concept goed werkt is wel duidelijk: uit het hele land komen er mensen terug om zich door Germaine en haar collega’s te laten stylen. En dat is niet gek, want goede service nemen ze bij Moustache heel serieus. “In deze bijzondere tijden kiezen we voor extra service voor onze klanten. Mensen die liever niet naar de winkel komen, mogen ons een foto van zichzelf sturen met de benodigde maten en favoriete merken. Wij brengen dan een goed gevulde fashionbag bij ze thuis. Zo kunnen ze in hun eigen, vertrouwde omgeving passen,” legt Germaine uit, “en wat niet goed is halen we gewoon weer bij ze op”.

 

Ook ‘private shopping’ kun je aanvragen bij Moustache. Genoeg opties dus, om op een manier die helemaal bij jou past te blijven shoppen. Germaine’s tip voor andere ondernemers? “Denk in oplossingen en niet in problemen. Nu met deze semi lockdown moeten we extra creatief zijn. Samen komen we er wel!”

 

Instagram: moustache_conceptstore

Facebook: Moustache Conceptsore

 

Moustache Conceptstore
Wycker Brugstraat 52, 6221 ED Maastricht

https://www.ilovemoustache.nl/ 

 

Gepubliceerd op 01/12/2020

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media