“Collega’s, ben niet bang om groot en vernieuwend te denken en te handelen”. Dit zijn de woorden én daden van Cayle Lackten, Sven van Oort en Philippe Piters. De Canadees, Brabander en Limburger vormen samen het team dat The Loft gelanceerd heeft!

The Loft wordt hét bierwalhalla van Maastricht en omstreken. Er zullen maar liefst 68 taps geplaatst worden, met een focus op de vele craft bieren die Cayle reeds importeert en natuurlijk samenwerkingen met Limburgse brouwerijen. Op de begane grond kunnen bezoekers zelf een biertje tappen. Op de eerste verdieping komt een full-service restaurant waar Sven en zijn team van bierexperts de gasten in de watten leggen. Daarnaast zal The Loft een ontmoetingsplek worden voor de vele studenten die Maastricht rijk is. 

Voor de opzet van The Loft profiteert het team van elkaars ervaring en zo leren ze weer van elkaar. Sven komt uit het restaurantwezen en draait op het hoogste niveau mee in sterrenzaken zoals Brut172. Cayle heeft een rijke internationale ervaring en is een bekend bierexpert en handelaar. Philippe heeft marketingervaring opgedaan bij Clips Mallorca Cycling, heeft nu zijn eigen belastingadvieskantoor Piters Belastingadviseurs, en heeft als DJ over de hele wereld gedraaid.

Hun droom “The Loft” is ontstaan in oktober 2020 en de prachtige zaak zal (hopelijk) geopend worden in augustus 2021. “Er kwam een unieke kans om het pand aan de Ezelmarkt te huren, een pand waarmee Cayle ervaring heeft als oud algemeen manager bij de vorige eigenaars”, vertellen ze. “De Ezelmarkt is een prachtig stukje Maastricht, met veel historie en een betrokken buurt. Wij zijn trots om hier onze nieuwe zaak The Loft Maastricht te mogen vestigen!”

Wat vinden Cayle, Sven en Philippe het leukste aan ondernemen? “De achtbaan waar we nu doorheen gaan. Iedere week een nieuw avontuur – of het nu de geslaagde crowdfunding is of de vele challenges die we met de verbouwingen meemaken. Gelukkig hebben we een heel goede onderlinge verstandhouding”

Wil jij de opening van dit unieke concept volgen? Volg The Loft dan op Facebook en Instagram!

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Cayle, Philippe en Sven of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

#food #beer #restaurant #horeca #theloft 

The Loft
Ezelmarkt 15, 6211 LJ Maastricht
info@theloftmaastricht.nl

Gepubliceerd op 19/05/2021

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media