Op zoek naar een (ont)spannend avondje uit? Olround Bowling & -Partycentrum heeft het allemaal; verschillende bowlingbanen, Prison Island met 32 cellen, 32 spellen en daarmee dus 32 uitdagingen! Roy Schiks, algemeen en operationeel manager bij Olround Bowling Maastricht laat je kennis maken met deze nieuwe zaak aan de Boschstraat! 
 
“Op mijn 14e ben ik begonnen met werken voor de organisatie, heb daarnaast zowel de middelbare als het HBO afgemaakt en heb in de tussentijd een uitstapje gemaakt van 3,5 jaar naar Australië waar ik een andere kant van de industrie heb mogen bekijken en ervaren.” Zijn passie voor bowlen is begonnen op achtjarige leeftijd toen hij startte met sportbowlen. Zo is hij er ‘ingerold’, aldus de scherpe Roy. Na al die ervaringen en kansen was het tijd voor een nieuwe uitdaging: verhuizen naar Maastricht en daar Olround Bowling openen! 

Dat Roy’s functie heel divers is, blijkt wel uit de uiteenlopende ervaringen die hij binnen het bedrijf heeft opgedaan. “Naast dat ik bowlen leuk vind en horeca een geweldig mooi vak vind, is het meer de organisatie zelf die ervoor gezorgd heeft dat ik er van ben blijven houden en ben terug gekomen. Zo groot als de organisatie ook is, het is nog altijd heel persoonlijk en voelt als een familie. Daar ligt onder meer een grote kracht.” 

Zijn oproep in deze digitale etalage is vooral: Zoek jij nog een gezellig avondje uit, dat nét iets anders is dan de rest? Dan is Olround Bowling & Prison Island Maastricht de beste optie voor een avondje uit! Reserveer via; https://olroundmaastricht.nl/ en volg Olround Bowling op socials! 

#food #beer #restaurant #horeca #bowling #prisonisland  

Olround Bowling
Boschstraat 306211 AX Maastricht
043-3030601
info@olroundmaastricht.nl 

Gepubliceerd op 11/06/2021

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media