Zoek je prachtige, unieke bloemen in het centrum van Maastricht? Dan ben je bij BLOOMS, de nieuwe zaak van Veronique van den Boorn, aan het juiste adres.
Na ruim 17 jaar in de bloemenbranche te hebben gewerkt, hakte ze de knoop door en werd haar droom om een eigen bloemenzaak te beginnen werkelijkheid!

“In december 2020 heb ik het besluit genomen om voor mezelf te beginnen. Na een flinke verbouwing konden op 26 maart 2021 eindelijk de deuren open”. Met haar grote passie voor bloemen, kan ze zich geen leven bedenken zonder. “Ik zeg weleens dat ik liever een ledemaat zou missen dan mijn creativiteit”, lacht Veronique.

Met haar pand heeft ze een lot uit de loterij: “Mijn droom was een monumentaal, karakteristiek pand waarin ik een bepaalde warme, huiselijke sfeer kon creëren. Het heeft zo moeten zijn dat dit pand op mijn pad kwam, ergens anders was me dit nooit zo gelukt.” Wat Veronique het meest trots maakt zijn de vrijheid om haar eigen weg te gaan en zelf te kunnen bepalen hoe ze dingen aanpakt en de opbouw van haar mooie zaak.

En zoek je naar de meest unieke, kenmerkende eigenschappen van haar zaak? “De mooie niet-alledaagse bloemen. Ik ben van mening dat je naar een bloemisterij gaat voor iets speciaals, het is tenslotte een speciaalzaak. Een bos roosjes krijg je immers ook bij de supermarkt, maar die speciale, mooie roos daar moet je voor bij de bloemisterij zijn, waar ze met veel liefde uitgezocht en verzorgd worden.”

Heb jij net zo’n inspirerend verhaal als Veronique of wil je een uniek product in De Digitale Etalage zetten? Mail jouw verhaal en foto naar info@cmmaastricht.nl en wie weet sta jij de volgende keer in De Digitale Etalage!

#galerie #art #contemporaryart #photography #paintings #schilderijen #sculpturen #brons #kunstkopen #artlover

Blooms
Nieuwstraat 23, 6211 CR Maastricht

 06 15456815

https://blooms-maastricht.nl/

 

Gepubliceerd op 16/04/2021

 

Vrijthof 23, 6211 LE Maastricht

+31 (0)43 - 851 89 77

Volg ons op social media