Verslag thema-avond 10 januari: Met WiFi naar Smart City - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
21954
post-template-default,single,single-post,postid-21954,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Verslag thema-avond 10 januari: Met WiFi naar Smart City

Overal en altijd bereikbaar met het aanbieden van diensten en faciliteiten vanuit één digitale city-app, dat is het doel om in 2018 samen met ondernemend Maastricht te bereiken. Wanneer voldoende ondernemers in het centrum van Maastricht zich aansluiten zal VodafoneZiggo een publiek WiFi-netwerk in de gehele binnenstad faciliteren. Met deze samenwerking zal Maastricht klaar zijn om gebruik te maken van de kansen die de digitale ontwikkelingen bieden. Bewoners, ondernemers, studenten en bezoekers plukken daar de vruchten van.

Op woensdag 10 januari vond de eerste thema-avond van 2018 plaats. Deze thema-avond werd georganiseerd door Centrummanagement in samenwerking met VodafoneZiggo en stond geheel in het teken van Maastricht als toekomstige Smart City. In het Eiffelgebouw werden verschillende ondernemers geïnformeerd over het concept Smart City en de voordelen die dit met zich meebrengt, voor zowel de stad Maastricht als ook de ondernemer zelf.

Benieuwd naar de presentatie? Deze vindt u hier.