Verslag thema-avond 10 april: Ondernemersvragen aan de gemeente Maastricht - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
21870
post-template-default,single,single-post,postid-21870,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Verslag thema-avond 10 april: Ondernemersvragen aan de gemeente Maastricht

Op maandag 10 april vond de eerste thema-avond van 2017, georganiseerd door Centrummanagement Maastricht in samenwerking met de gemeente Maastricht, plaats. Tijdens deze thema-avond creëerden we de mogelijkheid voor ondernemers om onderwerpen bespreekbaar te maken die hen bezighielden. Onderwerpen zoals het fietsenbeleid, het aanbod van parkeerplaatsen in de binnenstad, het uitstallingen- en vlaggenbeleid, het verkrijgen van vergunningen en de veiligheid van de ondernemer en zijn of haar medewerkers in het centrum van Maastricht.

Verschillende afdelingen van de gemeente, zoals Mobiliteit, Openbare Ruimte, Vergunnen (Horeca) en Veiligheid & Leefbaarheid, evenals het Bedrijvencontactpunt waren aanwezig om toelichting te geven en de verschillende vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar het verslag van de avond? Deze leest u hier.