Thema-avonden - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
1335
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-1335,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Thema-avond: 5 maart debat gemeenteraadsverkiezing

Op 21 maart 2018 vinden de Nederlandse gemeenteraad verkiezingen plaats, zo ook in Maastricht. Centrummanagement Maastricht houdt zich op een dagelijkse basis bezig met de belangenbehartiging van de ondernemers gevestigd in (het centrum van) de stad. Om deze ondernemers een goed beeld te kunnen geven van de campagnes van politieke partijen in aanloop naar deze verkiezingen, organiseren wij op 5 maart 2018 een politiek debat.

Gedurende dit debat komen alle partijen aan het woord en zullen met elkaar in discussie gaan over diverse stellingen en vraagstukken met betrekking tot het ondernemerschap. Wilt u aanwezig zijn bij het politiek debat op 5 maart 2018? Houd onze website, social media en W!M in de gaten voor mee info!

Verslag thema-avond 10 april: Ondernemersvragen aan de gemeente Maastricht

Op maandag 10 april vond de eerste thema-avond van 2017, georganiseerd door Centrummanagement Maastricht in samenwerking met de gemeente Maastricht, plaats. Tijdens deze thema-avond creëerden we de mogelijkheid voor ondernemers om onderwerpen bespreekbaar te maken die hen bezighielden. Onderwerpen zoals het fietsenbeleid, het aanbod van parkeerplaatsen in de binnenstad, het uitstallingen- en vlaggenbeleid, het verkrijgen van vergunningen en de veiligheid van de ondernemer en zijn of haar medewerkers in het centrum van Maastricht.

READ MORE

Verslag vierde thema-avond Blurring

Op maandag 14 november vond alweer de laatste in de reeks thema-avonden in 2016 van Centrummanagement plaats. Tijdens deze thema-avond stond het thema ‘Blurring’ centraal en werd een twintigtal ondernemers uit de detailhandel en horeca aan de hand van twee presentaties en een praktijkvoorbeeld geïnformeerd over dit onderwerp en de toepassing ervan in Maastricht.

READ MORE

Verslag derde thema-avond Social Media in de Detailhandel

Op maandag 10 oktober vond alweer de derde in de reeks thema-avonden van Centrummanagement plaats. Deze keer werd een twintigtal ondernemers uit de detailhandel geïnformeerd op het gebied van Social media & Omnichannel aan de hand van twee presentaties met onderwerpen als online en offline marketing, trends, slimme tools en praktijkvoorbeelden. In drie pitches van professionals werden de ondernemers geïnspireerd om online (nog) actiever te worden.READ MORE

Verslag tweede thema-avond winkeltijden Maastricht

Wanneer gaan de winkels open in Maastricht? Tot hoe laat zijn de winkels open? Zijn alle winkels open op hetzelfde moment?

Winkeltijden. Een onderwerp waar niet alleen elke retailer in de stad mee te maken heeft, ook voor consumenten is het de hoogste tijd om verduidelijking te krijgen in de openings- en sluitingstijden van de winkels in de binnenstad van Maastricht en Wyck. Om die reden wijdden wij een thema avond aan het thema ‘Winkeltijden’.READ MORE

Verslag eerste thema-avond: Midweek Concept

We kijken terug op een geslaagde en inspirerende thema-avond! Het onderwerp was het ‘midweek concept’ waarvoor de deelnemers hebben gebrainstormd over een creatieve invulling die bezoekers van Maastricht moet verleiden tot een verblijf tijdens de “daldagen”.

READ MORE