Verslag tweede thema-avond winkeltijden Maastricht - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
1528
post-template-default,single,single-post,postid-1528,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Verslag tweede thema-avond winkeltijden Maastricht

Wanneer gaan de winkels open in Maastricht? Tot hoe laat zijn de winkels open? Zijn alle winkels open op hetzelfde moment?

Winkeltijden. Een onderwerp waar niet alleen elke retailer in de stad mee te maken heeft, ook voor consumenten is het de hoogste tijd om verduidelijking te krijgen in de openings- en sluitingstijden van de winkels in de binnenstad van Maastricht en Wyck. Om die reden wijdden wij een thema avond aan het thema ‘Winkeltijden’.

Niet alleen om dit onderwerp bespreekbaar te maken, maar ook om onderzoeksresultaten, trends, een best practice en aandachtspunten te bespreken die belangrijk zijn voor Maastricht. Doel van de avond is werken aan een advies dat Centrummanagement later dit jaar uitbrengt aan ondernemers en consumenten, met de intentie meer uniformiteit te creΓ«ren over de winkeltijden in het centrum van Maastricht en Wyck.

Het verslag van deze thema avond is hier terug te lezen.