Thema-avond: 5 maart debat gemeenteraadsverkiezing - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
21917
post-template-default,single,single-post,postid-21917,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Thema-avond: 5 maart debat gemeenteraadsverkiezing

Op 21 maart 2018 vinden de Nederlandse gemeenteraad verkiezingen plaats, zo ook in Maastricht. Centrummanagement Maastricht houdt zich op een dagelijkse basis bezig met de belangenbehartiging van de ondernemers gevestigd in (het centrum van) de stad. Om deze ondernemers een goed beeld te kunnen geven van de campagnes van politieke partijen in aanloop naar deze verkiezingen, organiseren wij op 5 maart 2018 een politiek debat.

Gedurende dit debat komen alle partijen aan het woord en zullen met elkaar in discussie gaan over diverse stellingen en vraagstukken met betrekking tot het ondernemerschap. Wilt u aanwezig zijn bij het politiek debat op 5 maart 2018? Geef u snel op via info@cmmaastricht.nl en verzeker u van een plek!