Save the date! Thema-avond maandag 10 april 2017 : Ondernemersvragen aan de Gemeente Maastricht - Centrummanagement Maastricht
Centrummanagement Maastricht werkt nauw samen met ondernemers in de binnenstad, ondernemersverenigingen en diverse andere instanties om het centrum van de stad Toekomstbestendig, Economisch vitaal & Kwalitatief zo goed mogelijk te positioneren.
centrum-maastricht-ondernemers-projecten
2251
post-template-default,single,single-post,postid-2251,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Save the date! Thema-avond maandag 10 april 2017 : Ondernemersvragen aan de Gemeente Maastricht

 

Bij Centrummanagement komen regelmatig vragen binnen over de Gemeente Maastricht. Hoe zit het precies met allerhande zaken? En hoe kunnen ondernemers de Gemeente bereiken en waarvoor? Daarom organiseren wij een thema-avond waar we ondernemers willen helpen bij het verkrijgen van antwoorden op veelgestelde vragen.

 

Samen met de Gemeente Maastricht creëren we de mogelijkheid om dát bespreekbaar te maken wat u als ondernemer bezighoudt of zaken waar u tegenaan loopt. Onderwerpen zoals het fietsenbeleid, het aanbod van parkeerplaatsen in de binnenstad, het uitstallingen- en vlaggenbeleid, het verkrijgen van vergunningen en de veiligheid van u, uw medewerkers en bezoekers in het centrum van Maastricht.

 

Op deze avond zullen verschillende afdelingen van de gemeente, zoals Mobiliteit, Openbare Ruimte, Vergunnen (Horeca) en Veiligheid & Leefbaarheid, evenals het Bedrijvencontactpunt aanwezig zijn om toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden.

 

Heeft u interesse om deze avond bij te wonen? U kunt zich aanmelden via deze link: http://eepurl.com/cCWAiL of telefonisch via 043-8518977. U wordt dan tijdig op de hoogte gebracht van de locatie en het programma. Reserveer alvast een plek, want vol = vol!