Tip uw klanten!

Winkelend publiek is zich vaak niet bewust van zakkenrollers. Terwijl het risico om gerold te worden groot is. Daarom heeft de gemeente in samenwerking met de politie en het centrummanagement de afgelopen periode bezoekers van Maastricht via posters, flyers en sociale media op dit risico gewezen. We drukken hen op het hart om van Maastricht te genieten, maar vooral ook om goed op hun waardevolle spullen te letten. U kunt ons helpen.

Wat kunt u doen?

U kunt uw klanten wijzen op de risico’s. Bijvoorbeeld als uw klant haar/zijn tas onbewaakt neerzet. Misschien wilt u uw klanten ook op een andere manier op zakkenrollers wijzen? Daarom stellen wij gratis A4-posters beschikbaar voor bijvoorbeeld in pashokjes of kaartjes (formaat visitekaartje) die u kunt meegeven bij de kassabon.

Bestel gratis

Voor het bestellen van de A4-posters en de visitekaartjes kunt u een email sturen naar joldy.peters@maastricht.nl onder vermelding van het aantal, bedrijfsnaam, adres, postcode en e-mail. Of stuur een brief naar Gemeente Maastricht, antwoordnummer 1017, 6200 VB Maastricht.